уъркшоп
Да живееш дизайна си
система за дизайн на човека

Целта на уъркшопа „Да Живееш Дизайна си“ е да подкрепи всеки, който би искал да поеме по пътя на дълбока трансформация. Той е разработен, за да изгради разбиране за индивидуалните дадености на базата на личната графика на тялото и да предостави практически инструменти, с които участниците могат да експериментират в реалния си живот.

По време на уъркшопа:

  • Ще изследваме как функционират 9-те Центъра, каква може да бъде тяхната здравословна и нездравословна изява и как да се справяме с разрушителния ефект от не-азовото им проявление.
  • Ще разгледаме 4-те Типа и начина, по който са устроени да функционират, намирайки удовлетворение, успех, умиротворение и изненада в живота. Всеки от тях има различно устройство и своя Стратегия за управление. Тя не само ни позволява да проявим заложбите си, но и ни освобождава от психичното напрежение да се борим да бъдем нещо, което не сме, давайки ни възможност да живеем без съпротива.
  • Ще се съсредоточим върху това как всеки от присъстващите е устроен да взима правилните решения за себе си като обърнем внимание на Вътрешния Авторитет – онази вградена у нас мъдрост, на която винаги можем да се доверим.
  • Ще се спрем на характера на Дефиницията в графиката на тялото и ще потърсим на какво ни учи тя, как се проявява в личния ни процес и във взаимоотношенията ни.

Основният фокус на този уъркшоп е върху приложението на Системата за Дизайн на Човека (human design system) и как тя може да внесе осезаема промяна в живота ви. Ще ви предложим практически инструменти, които да подпомогнат процеса на трансформация в ежедневието и да подкрепят развитието ви в посока на една по-цялостна и пълноценна себе-реализация. Този уъркшоп е създаден, за да ви помогне да надскочите ограниченията на външното обуславяне и влияние и да ви подкрепи да изявите истинската си същност.

Готов ли си да поемеш на най-необикновеното пътешествие в живота си?

Водещ

Ана Вълева, сертифициран фасилитатор на уъркшопа „Да Живееш Дизайна си“

Кога?

23 – 25 февруари 2018 г. (Регистрация на 23.02. от 18:30, начало от 19:00 до 21:30 ч. Събота и неделя: от 13:00 до 19:30 ч.)

Къде?

гр. София, Зала 73, ул. Княз Борис I 73

Цена

280 лв. при плащане на капаро от 100 лв. до 05.02. и 320 лв. след тази дата

Краен срок за записване

16.02.2018

За информация и записване

Петя Благоева – info@humandesignbulgaria.com, тел. 0889 37 19 36